2013. február 2., szombat

Sződligeti séta

  Nagyon kedves indafotós barátaim szíves invitálására csatlakoztam hozzájuk szombat reggel egy sződligeti sétára!:-) Miközben rájuk várakoztam, egy-két fotót azért gyorsan csináltam ha már ott volt nálam a gép!:-)

  Ezek a ....... sirályok itt a parkban eszik a kenyeret is, bezzeg mikor én dobálom nekik a függőfolyosóról, akkor le sem szarják!:-DDD
 




 
Egy rövid ideig tartó autós préselődés után, elég hamar megérkeztünk a színhelyre. Az idő fotózásra ideális is lehetett volna, ha nem csepergett volna az eső. A rafinált fotósokon ez nem fogott ki, különböző praktikákkal védtük a sajnos nem időjárásálló vázainkat. A képeken ezek is láthatóak.
  A jobb kedv, és kellő energia megszerzése végett beültünk a séta előtt a cukrászdába, kávézgatni és süteményt enni. A torták akciós árban, potom 200 forintért kínálgatták magukat. Miután végeztünk, a horgásztó felé vettük az irányt.



  A szokott módon az elején még együtt volt a kis csapat, majd egy idő után szétszéledtünk, és ment mindenki a saját orra után!:-)

Szerencsére még véletlenül sem a színházi lakkcipőmet vettem föl, jó érzékkel bakancsot húztam reggel a lábamra, így a sárral nem nagyon kellett foglalkoznom, csak arra figyeltem hogy a jeges részeken ne taknyolja el. Egyébként a legnagyobb meglepetésünkre szinte az egész tavat jég borította be.




Egy pár kép a résztvevőkről is!:-)





Pár kép még amit a séta során csináltam. Próbáltam nem szép, inkább érdekes fotókat kreálni!:-)






4 megjegyzés:

  1. Élvezet volt nézni a képeket. Tudom, az időjárás az oka, hogy "csak" érdekes képek születtek, nem pedig szépek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm hogy megnézted!:-) Basszus, egy tisztességes hasalásra sem volt lehetőség!:-DD Találtam egy szakadt esernyőt, azt fogtam a bal kezemben, a jobban meg a gép!:-)

      Törlés
  2. Jó képek születtek! Érdemes volt elmenni, szerintem az időjárás, a hangulat, a tó és környéke is megérdemel egy csillagos ötöst!:) Jó volt végre találkozni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy Veletek lehettem!:-) Köszönöm hogy megnéztél!:-) A Ti képeiteket hol lehet majd megtekinteni?

      Törlés